Hodnocení obchodu

5,0 15 hodnocení
Přidat hodnocení
5
15x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
RB Avatar autora Romana Bílková | 26.5.2020
Vše na jedničku! Velká spokojenost! Milá komunikace,ochota,rychlé dodaní,krásné zboží. Doporučuji ????
MS Avatar autora Monika Sivosova | 26.5.2020
Velká spokojenost, rychlé dodání i s milým vzkazem:) Moc doporučují.
IH Avatar autora Ivana Haraštová | 25.5.2020
Úžasné a milé jednání, okamžité dodání i s milým vzkazem. Velká spokojenost.
EK Avatar autora Eva Kubíčková | 24.5.2020
Velice ????
EK Avatar autora Eva Kyptova | 24.5.2020
velká spokojenost
LE Avatar autora Lenka Eichlerova | 22.5.2020
Maximální spokojenost, Krásné balení, skvělé produkty, super rychlost. Rozhodně doporučuji :)
LM Avatar autora Lucie Mihalova | 21.5.2020
Krásné zboží, přehledný obchod, rychlá reakce na objednávku, komunikace. Vše na 1
ŠR Avatar autora Šárka Rubíčková | 21.5.2020
Nádherný, stylový, voňavý balíček, který jistě udělá velkou radost. K tomu ještě důkladné zabalení, osobní vzkaz a malá pozornost.
Avatar autora Kateřina Šmahelová | 11.5.2020
Není nad originální zabalení a osobní vzkaz k tomu. Milnikove karty jsou úžasné, nevím které si z nich nechat pro sebe. Určitě doporučuji tento nápaditý eshop
ML Avatar autora Marta Lévová | 11.5.2020
Krasný dárek pro miminko. Objednala jsem klip na dudlík. Rychlé dodání, Nemůžu nic vytknout. Už se těším až ho malá využije. :)
ZH Avatar autora Zuzana Marie Hladká | 10.5.2020
Pokud hledáte hezké a neotřelé dárky pro miminka i maminky, tak jedině sem. Když si nevíte rady, pořád máte z čeho vybírat, složené krabičky jsou jedna hezčí než druhá. Pro náročnější je tu pak brouzdání a rozhodování, co do krabičky nakombinovat. Za mě super nápad, skvělý přístup, neuvěřitelně rychlé dodání. Samá pozitiva. Je krásné vidět, když někdo dělá něco srdcem a pro potěšení. Áááách efekt obdarovaných zaručen.
DM Avatar autora Dominika Mokrušová | 10.5.2020
Super produkty, s nákupem jsem nadmíru spokojená, a o rychlém dodání ani nemluvím, největší radost mi udělal ručně psaný vzkaz ???? opravdu to potěší.
KB Avatar autora Kristýna Bauerová | 10.5.2020
Jsem velmi spokojená, velmi dobrá komunikace, rychlé dodání, krásně zabalené, určitě jsem zde nenakupovala naposledy, vřele doporučuji????
RF Avatar autora Radka Fabiánová | 28.4.2020
Rychlé dodání a komunikace. Protože jsme baliček objednávali jako dárek, přišla nám fotka hotového balíčku, abychom se mohli podívat, jak vypadá, když je poskládaný dohromady. Skvělý osobní přístup, určitě doporučuji.
MT Avatar autora Marta Talířová | 27.4.2020
Skvělé!Krásné výrobky,rychlé dodání.Velkou radost mi udělala ručně a nádherně nadepsaná obálka i ručně napsané poděkování za nákup a drobný dárek uvnitř,Maličkosti,které nic nestojí a přesto velmi potěší.Děkuji

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 15

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.