Hodnocení obchodu

5,0 372 hodnocení
Přidat hodnocení
5
371x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
V Avatar autora Veronika | 23.10.2021
Doporucuji
V Avatar autora Veronika | 23.10.2021
Jsem velice spokojená. Informovanost ze strany obchodu i doručení bylo velice rychlé.
L Avatar autora Libuše | 17.10.2021
Ano s obchodem jsem spokojená, hračky z přírodního kaučuku jsou super. Doporučuji…. ????
AS Avatar autora Adela Simek | 16.10.2021
Naprosto nej obchod! Skvělý zákaznický servis, vysoce kvalitní dárky, originální balení!
M Avatar autora Michaela | 16.10.2021
Jsem spokojená.
MB Avatar autora Monika Burianová | 13.10.2021
Krabička je nádherná a určitě se bude líbit :) Obchod má rychlý servis a mohu jen doporučit.
PD Avatar autora Pavlína Dufková | 13.10.2021
Jsem uplne nadsena! Popravde jsem ze zacatku s nakupem vahala, prece jen cena krabicky je docela vysoka... ALE tech veci je v ni tolik a samostatne taky nevyjdou levne, takhle jsem je alespon nemusela zvlast shanet :)) strasne se mi libil osobni (rukou psany) vzkaz a srdicka na krabici, takovehle malickosti mam strasne rada:) navic krabicka prisla behem par dnu... Secteno a podtrzeno, doporucuji a rada nakoupím znovu!
Avatar autora Kateřina Říhová | 11.10.2021
Objednávka velmi rychle vyřízena. Krásně zabaleno i s osobním vzkazem, který velmi potěšil. Moc děkuji, mohu je doporučit.
T Avatar autora Tereza | 11.10.2021
Úžasná krabička, kterou jsme si sestavovali. Krásná bodicka na výběr, krásné hračky pro miminko, barevné kartičky s obrázky pro mimčo jsou taky boží a oceňuji, že do krabičky si můžete dát i něco pro maminku. Určitě doporučuji a až budu mít jednou i já malého sviste, určitě budu objednávat zase.
M Avatar autora Miri | 11.10.2021
Krásně zabalený balíček, kvalitní produkty, rychlé dodání. Obchůdek určitě doporučuji. Maximální spokojenost.
L Avatar autora Lucie | 6.10.2021
Krásný, voňavý balíček. Jsem velmi spokojena.
J Avatar autora Jarka | 4.10.2021
Vždy jsem spokojená, krabičky nádherné.
K Avatar autora Kristýna | 28.9.2021
Velmi spokojená, obzvlášť rychlost doručení mě mile překvapila. Krabička je krásně zabalena a z každé věci v krabičce by mohl být samostatný dárek! Vřele doporučuji.
T Avatar autora Tereza | 28.9.2021
Krásné zabalené, rychle doručené ???? Opravdu velká spokojenost! Mohu jedině doporučit!!!
E Avatar autora Eliška | 26.9.2021
Spokojenost.???? Balíček vypadá nádherně ????
J Avatar autora Jana | 25.9.2021
Super dáreček pro miminko :)
B Avatar autora Bea | 25.9.2021
Maximální spokojenost ????
K Avatar autora Kateřina | 20.9.2021
Uzasny darek pro maminky a miminka. Prekrasne zabalene,peclive naaranuovane,pripomenuti,ze mate vypsat blahoprani a osobni vzkaz psany rukou? Uzasne. Urcite koupime dalsi balicek.
T Avatar autora Tereza | 15.9.2021
Vlastnoručně psané přání uvnitř balíčku bylo v dnešní době velice milé překvapení.
M Avatar autora Michaela | 15.9.2021
Děkuji za již druhý a určitě ne poslední balíček,který potěší maminku i miminko. Nádherně zabalený a ještě s vlastnoručně psaným vzkazem ???? ještě jednou děkuji ????

Stránka 1 z 19 , položek celkem: 372

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.