Hodnocení obchodu

5,0 177 hodnocení
Přidat hodnocení
5
176x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ZH Avatar autora Zuzana Hájková | 25.1.2021
Úžasné a vkusné kousky pro malé zákazničky. Velmi rychlé dodání a balíček krásné zabalený.
AT Avatar autora Aneta Trmalová | 25.1.2021
Rychlé dodání, bezva komunikace a krásné výrobky.
M Avatar autora Michaela | 25.1.2021
Moc krásné věci,rychlé dodání. Spokojenost
K Avatar autora Klara | 25.1.2021
Krasne věci a osobní vzkaz, co zahřeje u srdce. Mohu doporučit.
P Avatar autora Petra | 25.1.2021
Velmi krásné ,je vidět že je ve děláno s láskou!!!!Rychlé dodání!!!!Doporučuji
LS Avatar autora Lucie Spoustová | 24.1.2021
????????????
L Avatar autora Ludmi | 21.1.2021
Koupila jsem si milníkové kartičky. Na kartičkách se mi strašně líbily obrázky zvířátek, které jsou opravdu roztomilé. Čemu ale nerozumím, jak tvůrce mohl zvolit font, který nezahrnuje všechny české znaky...na obrázcích tady na eshopu jsem si toho bohužel nevšimla, ale v reálu to vypadá dost hrozně. Jinak je mi obchod velice sympatický a obecně bych ho spíš doporučila. Doručení ylo rychlé a krásné (s osobním vzkazem).
AM Avatar autora Andrea Mazurkova | 18.1.2021
Nádherné , moc doporučuji!
L Avatar autora Lenka | 17.1.2021
Neskutečná spokojenost, balíček krásně zabalen a moc se líbil! :)
J Avatar autora Jana | 17.1.2021
Objednávka dorazila rychle, byla krásně zabalená a byly přiloženy drobné dárečky. Obsah dárkové krabičky jsem zvolila dle vlastního výběru a určitě doporučuji, výrobky jsou kvalitní a každou budoucí maminku bezpochyby potěší. Velice originální dárek. Radost udělal i vlastnoručně psaný vzkaz :)
A Avatar autora Aneta | 17.1.2021
Krásné a kvalitní věcičky! Rychlé dodání a moc hezky zabaleno. Vše super! :)
K Avatar autora Kristýna | 17.1.2021
Obchůdek moc doporučuji, krásné věcičky, které mým obdarovaným kamarádkám udělaly velikou radost, rychlé dodání a navrch osobní ručně psaný vzkaz, který mě opravdu mile překvapil. Jen tak dál, budu doporučovat! *****
Avatar autora Viola Řepová | 16.1.2021
Byla jsem velice spokojená.
LP Avatar autora Linda Pozníková | 13.1.2021
Naprostá spokojenost. Rychlé dodání. Věcičky nádherné, krásně zabaleno.
K Avatar autora Katerina | 12.1.2021
Naprosto spokojena. vse dokonale, uzasne a personalizivane zabalene, zpratka radost od zacatku az do konce
AS Avatar autora Alena Sedláčková | 11.1.2021
Krásně zabalená krabička. Jsem nadšená!
GD Avatar autora Gabriela Dufkova | 11.1.2021
Jako dáreček pro miminko naprosto úžasné,krasne zabaleno i s venovanim????
Avatar autora RENATA ŠNAJDROVÁ | 3.1.2021
ZNÁM OBCHUDEK JEN KRÁTCE, NA DOPORUČENÍ MÉ KAMARÁDKY.....KOUPILA JSEM DVA PRODUKTY, A TO BODÍČKA MOC KRASNÁ A PŘÍJEMNÝ MATERIÁL
TV Avatar autora Tereza Volbrechtová | 28.12.2020
Krabička je krásná a marcipánový olej naprosto úžasný! Moc děkujeme!
JS Avatar autora Jitka Svobodová | 27.12.2020
Rychlé dodání už je dnes běžné u řady obchodů, ale osobní ručně psaný vzkaz a nádherné balení celé objednávky nás velmi mile překvapilo.

Stránka 1 z 9 , položek celkem: 177

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.