Hodnocení obchodu

5,0 677 hodnocení
Přidat hodnocení
5
676x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
KF Avatar autora Kristýna Fischerová | 30.4.2024
SK Avatar autora Simona Kabzáni | 30.4.2024
Velká spokojenost, ochota, rychlé dodání, hezké zboží.
MS Avatar autora Michaela Svobodová | 3.3.2024
Naprostá spokojenost,osobní vzkaz příjemným doplňkem
JS Avatar autora Jana Stuchlíková | 19.2.2024
velká spokojenost, krásné zboží, bleskové dodání, skvělá komunikace, výrobky zatím čekají na svého uživatele :-) určitě sem nenakoupila naposled, děkuji
N Avatar autora Nikola | 9.2.2024
Děkuji😘dnes mi přišla zásilka.Jsem nadšená.Moc potěšil milý vzkaz...rychlé dodaní a hezký přístup🌼 Ještě jednou moc děkuji!!
LK Avatar autora Lucie Kala | 7.2.2024
Pokaždé jsme velmi spokojeni. ❤️
TS Avatar autora Tereza Scholze | 3.2.2024
L Avatar autora LS | 2.2.2024
Všechny objednané produkty jsou naprosto dokonalé, krásné materiály. Z nabídky šlo vybrat ladící dárečky dle představ pro kluka i pro holčičku. Moc se těšíme, jak dárky miminkům dáme. Dárková krabička nádherně voněla. Produkty nejsou pro nás i nám však udělaly radost!
JV Avatar autora Jana Vavrušková | 2.2.2024
Rychlé doručení, krabička úžasná. Doporučuji
KK Avatar autora Kateřina Klimánková | 2.2.2024
Perfektní po všech stránkách !
JS Avatar autora Jarmila Svobodová | 4.1.2024
ML Avatar autora Michaela Lapčíková | 24.12.2023
AN Avatar autora Adéla Nováková | 2.11.2023
LE Avatar autora Lenka Ečerová | 1.11.2023
Naprostá spokojenost,proto jsme za firmu objednávali už poněkolikáté. Osobní přístup je dokonalý bonus k dokonalým produktům. Děkujeme!
MM Avatar autora Marcela Munzarová | 18.9.2023
úžasný obchod s krásnými věcmi
AJ Avatar autora Alžběta Jiroušková | 16.9.2023
AM Avatar autora Anna Malovana | 16.9.2023
KB Avatar autora Klára Bolfíková | 11.9.2023
IM Avatar autora Iva Matějovská | 11.9.2023
Krásné neotřelé zboží a je vidět, že je s láskou vyráběné❤️
BP Avatar autora Blanka Pospíšilová | 11.9.2023
Krásný balíček, je úžasné, že může zákazník sám vybrat, co potřebuje, nádherný dárek pro nový přírůstek :-) děkuji

Stránka 1 z 34 , položek celkem: 677